Μία γερμανική εταιρεία επισκευών με το όνομα Kaputt πραγματοποίησε teardown των iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max και δημοσίευσε βίντεο με την όλη διαδικασία. Στο βίντεο δείχνει κάθε λεπτομέρεια για το εσωτερικό των smartphones και επιβεβαιώνει τη χωρητικότητα των μπαταριών τους.

Το iPhone 12 Pro Max χρησιμοποιεί την κλασική L-shaped μπαταρία, που η εταιρεία αντικατέστησε στα 12, 12 mini, και 12 Pro. Περισσότερο ενδιαφέρον προκαλεί το εσωτερικό του iPhone 12 mini. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το ότι η Apple χώρεσε τόσο πολύ hardware σε ένα τόσο μικρό σώμα.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone 12 Pro Max είναι μικρότερη κατά 10% από αυτή του iPhone 11 Pro Max, στα 3.687mAh. Το iPhone 12 mini από την άλλη έχει 2.227mAh μπαταρία, που άνετα τη χαρακτηρίζεις πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ ωραίο βίντεο. Είναι κατ αρχήν και τα δυο κινητά καινούργια δλδ σε άριστη κατάσταση. Όντως όπως φαίνεται το άνοιγμα των δυο είναι εύκολο. Υπάρχει ασφαλώς διαφορά στο μέγεθος της μπαταρίας αφού οι δυο συσκευές δεν έχουν το ίδιο μέγεθος επόμενος έτσι για αυτό υπάρχει διαφορά στα mAhs των δυο κινητών. Το πλαίσιο οι φακοί των καμερών η υποδοχή της simcard οι κάρτες (για τροφοδοσία κ επεξεργασία δεδομένων κτλ) σχεδόν τα ίδια και στα δυο κινητά.
    Apple λοιπόν. Made in Apple.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.