Το iOS 16 θα περιλαμβάνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το σύστημα και μερικές φρέσκες εφαρμογές της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, που προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι επιφυλάσσει η Apple για την επερχόμενη κυκλοφορία του iOS και του iPadOS που πρόκειται να ανακοινωθούν σε λίγα εβδομάδες στο WWDC.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman έγραψε ότι ενώ το iOS 16 δεν είναι πιθανό να εισαγάγει ολοκληρωτικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, θα περιλαμβάνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και μερικές φρέσκες εφαρμογές της Apple, που θα βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών.

Οι χρήστες ήλπιζαν από καιρό ότι η Apple θα έφερνε διαδραστικά γραφικά στοιχεία στο iOS – από τότε που τα γραφικά στοιχεία ανανεώθηκαν με το iOS 14, αλλά ακόμα και στο iOS 15 δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικό και παραμένουν μη αλληλεπιδραστικά, επομένως υπάρχει κάποια ελπίδα να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε αυτό το κομμάτι με το iOS 16.

Ο Gurman πρόσθεσε ότι το watchOS 9 θα είναι επίσης μια σημαντική ενημέρωση, με ανανεωμένο σύστημα ειδοποιήσεων, νέες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.