Μετά την κυκλοφορία του iOS 15.4, στις 14 Μαρτίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 15.3.1 και μπλόκαρε το downgrading σε παλαιότερες εκδόσεις. Ως συνήθως, η εταιρεία ετοίμασε ένα bug fixes update, το iOS 15.4.1 κυκλοφορεί σύντομα σε όλες τις συμβατές συσκευές.

Το update διορθώνει ένα bug αποσύνδεσεις βοηθημάτων ακοής σε κάποιες third-party εφαρμογές, το πάγωμα συσκευών Braille κατά την πλοήγηση σε κείμενο ή την εμφάνιση ειδοποιήσεων, αλλά κυρίως διορθώνουν το πρόβλημα της γρηγορότερης κατανάλωσης ενέργειας μετά το update στο iOS 15.4.

Η Apple είχε ανακοινώσει ότι είναι λογική η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και ότι ετοιμάζει σχετικό fix. Οπότε, κάνε έναν έλεγχο για ενημερώσεις και μόλις το δεις στη συσκευή σου κατέβασε το iOS 15.4.1 για να σταματήσεις να φορτίζεις το iPhone σου κάθε τρεις και λίγο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.