Η Apple αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες το ολοκαίνουργιο iOS 14 και θα καταφθάσει στους χρήστες το ερχόμενο Φθινόπωρο. Αν και ένα σαφές πλεονέκτημα του οικοσυστήματος της εταιρείας είναι ότι μπορεί να υποστηρίξει σε μεγαλύτερο βαθμό τις συσκευές της, δεν μπορεί να το κάνει για όλα τα iPhone μοντέλο. Ακριβώς αυτό, δεν θα λάβουν όλα τα iPhones το iOS 14. Από κάτω, ακολουθεί μια λίστα με τις συσκευές που θα το πάρουν και αυτές που δεν θα το πάρουν.

Καθώς ένα iPhone γίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία και το iOS λαμβάνει περισσότερα χαρακτηριστικά, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα που δεν μπορούν να το τρέξουν. Από το iPhone 6 και πίσω, δυστυχώς η υποστήριξη σταματά. Ένα πρόσφατο report τόνιζε ότι το 4% των smartphones που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι iPhone 6 και 6 Plus μοντέλα. Το iPhone 6 δεν είναι το μόνο που δεν υποστηρίζεται πλέον. Υπάρχουν πλήθος άλλων μοντέλων, όπως το αρχικό iPhone, iPhone 3G,  iPhone 3GS,  iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s και το iPhone 5c.

Ποιες συσκευές αναβαθμίζονται σε iOS 14;

Αν αγόρασες μια νέα συσκευή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τότε η συσκευή σου θα αναβαθμιστεί. Οποιοδήποτε iPhone που έκανε το ντεμπούτο του μέχρι το iPhone 6S θα πάρει το iOS 14.

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (1st generation)
iPhone SE (2nd generation)
iPod touch (7th generation)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.