Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 που από ότι φαίνεται δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην αυτονομία των iPhone. Μετά τις αναφορές ότι τα iPhone 12 χάνουν το 20% με 40% της μπαταρίας σε μία νύχτα – σε κατάσταση αναμονής – χρήστες αναφέρουν ότι τα smartphones τους καταναλώνουν το 50% της μπαταρίας μέσα σε 30 λεπτά.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από τη γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας, γιατί οι χρήστες λένε ότι το iPhone που έχουν φορτίζει πολύ γρήγορα ακόμα και με αργούς φορτιστές. Άρα, παίζει να μην φορτίζει καν. Για την ακρίβεια παίζει το iOS 14.2 να λέει ότι τα τηλέφωνα έχουν φορτίσει 100%, αλλά να έχουν φορτίσει 10%? ή γενικά πολύ λιγότερο.

Κανένας δεν ξέρει τι φταίει, αλλά το πρόβλημα παρουσιάζεται περισσότερο στα παλιά iPhone, όπως το XS, το 7, το 6s, και το πρώτο SE. Αυτό ξυπνά παλιές μνήμες, τότε που η Apple πείραξε τις επιδόσεις των iPhone γιατί απλά μπορούσε. Κάτοχοι των iPad Pro του 2018 που έκαναν εγκατάσταση του iPadOS 14.2 αναφέρουν και αυτοί προβλήματα.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Apple, ελπίζουμε να διορθώσει το πρόβλημα σύντομα με το iOS 14.3 και το iPadOS 14.3. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην αναβαθμίσετε τις συσκευές σας στα iOS 14.2 και iPadOS 14.2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.