Είχαμε δει και στο unboxing του Galaxy S24 Ultra πως η νέα σειρά της Samsung έχει μια λειτουργία που λέγεται Instant Slow-Mo, κατά την οποία κρατώντας πατημένη την οθόνη, κάνει αναπαραγωγή του βίντεο σε αργή κίνηση. Τώρα ένας Moderator της κοινότητας της Samsung, αποκάλυψε πως η λειτουργία θα έρθει σε περισσότερες συσκευές

Συγκεκριμένα, το Instant Slow-Mo θα έρθει στα Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+, και Galaxy Tab S9 Ultra. Πρακτικά όλες οι συσκευές της Samsung που διαθέτουν τον Snapdragon 8 Gen 2 ή νεότερα chipsets, θα πάρουν την νέα λειτουργία, καθώς απαιτεί 16.6ms για βίντεο στα 60fps, κάτι που απαιτεί πολύ δυνατή GPU και NPU.

Η νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο της Samsung, θα έρθει στις παραπάνω συσκευές και μέσω αυτής θα έρθει το Instant Slow-Mo. Παράλληλα, ο moderator αποκάλυψε πως η Samsung θα βελτιώσει το Instant Slow-Mo ώστε να υποστηρίζει 10bit βίντεο, 480p βίντεο και .mov αρχεία.

Διαθέσιμη η ριζικά ανανεωμένη εφαρμογή καιρού Google στο Google app οποιουδήποτε Android smartphone

Δυστυχώς δεν μας αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία που θα έρθει η αναβάθμιση, όμως αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα λέγαμε πως θα έρθει με τον OneUI 6.1, όταν κυκλοφορήσει για τις παλαιότερες συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.