Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στην επικοινωνία από το να στείλεις κατά λάθος ντροπιαστικό μήνυμα σε κάποια επαφή σου. Γράφεις κάτι, η αυτόματη διόρθωση το αλλάζει με κάτι άλλο ντροπιαστικό και το καταλαβαίνεις αφού το μήνυμα έχει φύγει. Τώρα το Instagram θέλει να σε βοηθήσει να σε σώσει.

Στο τελευταίο blog post της εταιρίας, ανακοίνωσε πως θα δώσει την δυνατότητα να επεξεργαστείς τα μηνύματα που έχεις στείλει στο Instagram, διορθώνοντας τα λάθη που έχεις κάνει. Θα έχετε 15 λεπτά για να κάνετε τις αλλαγές, ενώ μετά η δυνατότητα επεξεργασίας θα σταματάει.

Είτε πρόκειται για τυπογραφικό λάθος είτε κάτι δεν ακούγεται σωστά, μπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε τα μηνύματα έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή. Για να κάνετε μια αλλαγή, πατήστε παρατεταμένα το απεσταλμένο μήνυμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε «επεξεργασία» από το αναπτυσσόμενο μενού.

Εκτός από την επεξεργασία μηνυμάτων έρχεται και η δυνατότητα να καρφιτσώσετε μηνύματα στο πάνω μέρος της συζήτησης. Σύμφωνα με το Instagram θα υπάρχει η δυνατότητα καρφιτσώματος μέχρι και τριών μηνυμάτων. Με αυτό τον τρόπο θα μένει στο πάνω μέρος της συνολίας κάποιο σημαντικό μήνυμα, όπως η διεύθυνση συνάντησης, για να μην ψάχνετε στα μηνύματα για να την βρείτε.

Μισείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης; Εννοείται. Τα σβήνω κάθε ευκαιρία που έχω. Το Instagram τώρα μας επιτρέπει να κάνουμε το ίδιο για τα άμεσα μηνύματα. Η εταιρεία λέει ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τις αποδείξεις ανάγνωσης είτε για όλες τις συνομιλίες τους είτε μόνο για συγκεκριμένες. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού
  • Πατήστε Μηνύματα και απαντήσεις σε Stories
  • Πατήστε Εμφάνιση αποδείξεων ανάγνωσης
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης για όλες τις συνομιλίες σας

Η σημερινή ενημέρωση σάς επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας αυτοκόλλητα πατώντας και κρατώντας τα για ευκολότερη πρόσβαση στις συνομιλίες σας. Αυτό ισχύει για αυτοκόλλητα καθώς και για GIF σύμφωνα με τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης:


Παράλληλα κυκλοφορούν και νέα θέματα για να ντύσετε τις συνομιλίες σας και το κάνετε πατώντας το όνομα της συνομιλίας και επιλέγοντας ένα απο τα διαθέσιμα θέματα.

Ψεύτικες εφαρμογές και σελίδες κλέβουν πάνω από 4.3 δισεκατομμύρια από χρήστες κινητών

Οι αλλαγές είναι ήδη διαθέσημες για όλους και μπορείτε να ξεκινήσετε την χρήση τους από σήμερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.