Όταν πρόκειται για κάποιο πολυαναμενόμενο smartphone, το iFixit κάνει το teardown live στο YouTube και μετά δημοσιεύσει την αναφορά του στο site. Την ίδια τακτικά ακολούθησε και με τα iPhone 12 και 12 Pro.

To iFixit ανακάλυψε ότι το εσωτερικό των iPhone 12 και 12 Pro μοιάζει πάρα πολύ. Οι οθόνες τους είναι σχεδόν ίδιες και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη του ενός στο άλλο. Στο εσωτερικό του απλού 12 η Apple αντικατέστησε τον τηλεφακό και τον LiDAR που έχει το 12 Pro με κάποιο πλαστικό διαχωριστικό.

iphone 12 and iphone 12 pro teardown ifixit

Επίσης, η ιστοσελίδα επιβεβαίωσε ότι τα iPhone 12 και 12 Pro έχουν την ίδια 2.815mAh μπαταρία και προφανώς όποιος θέλει χρησιμοποιεί τη μπαταρία του ενός στο άλλο.

Το Creative Electron έβγαλε ακτινογραφία τα iPhone 12 και 12 Pro και αποκάλυψε ότι η πλακέτα έχει το ίδιο σχήμα, παρόμοιο εμβαδόν και διάταξη, και στην αριστερή μεριά τη μπαταρία με τους μαγνήτες και το πηνίο φόρτισης τοποθετημένο κεντρικά.

iphone 12 and iphone 12 pro teardown ifixit

Σύμφωνα με το iFixit, τα iPhone 12 και 12 Pro έχουν πολλά αρθρωτά εξαρτήματα που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, αλλά η Apple επιμένει να χρησιμοποιεί τις δικές της βίδες. Επίσης, ο τρόπος που στεγανοποιεί τα smartphones και η μεγάλη πιθανότητα να σπάσει το γυαλί δυσκολεύουν την επισκευή τους. Γι’ αυτό τους έδωσε ένα 6 στα 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.