Κατά τη διάρκεια του WWDC keynote σήμερα, η Apple αποκάλυψε μια νέα iCloud+ υπηρεσία, η οποία φέρνει νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες του οικοσυστήματος της Apple. Πιο συγκεκριμένα, το iCloud+ περιλαμβάνει τρία νέα χαρακτηριστικά, με την Apple να μην ανεβάζει τις τιμές του iCloud.

iCloud+

Το Private Realy είναι εκείνη η υπηρεσία που ξεχωρίζει στο ολοκαίνουργιο iCloud+. Μέσω του Private Relay, όλο το traffic που φεύγει από τη συσκευή σου θα είναι κρυπτογραφημένο και θα αποστέλλεται μέσω δυο διαφορετικών relays. Η Apple αναφέρει ότι κανένας, ούτε καν η Apple δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση ή να δει τα δεδομένα. Το feature φαντάζει εν ολίγοις σαν ένα Apple VPN.

Από την μεριά του το Hide My Email είναι ένα νέο feature που είναι ενσωματωμένο στο Mail, Safari και άλλες υπηρεσίες και σου προσφέρει randomized τυχαία emails που έχουν ενεργή την προώθηση στον κυρίως λογαριασμό σου. Με λίγα λόγια σου προσφέρει μιας χρήσης email διευθύνσεις που θα αποστέλλουν την αλληλογραφία στον κυρίως λογαριασμό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να κρύψεις το email σου από υπηρεσίες για βελτιωμένη ασφάλεια.

Το iCloud+ περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες HomeKit Secure Video cameras. Αυτή τη στιγμή, οι χρήστες του iCloud περιορίζονται σε πέντε ανά λογαριασμό, αλλά το όριο αυτό θα αφαιρεθεί από το iCloud+.

Τέλος, η Apple εισάγει και νέα features που θα σε βοηθήσουν στη διαχείριση του iCloud λογαριασμού σου. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ένα νέο recovery feature, με το οποίο η Apple θα στέλνει κωδικούς ασφαλείας στους φίλους ή στην οικογένεια αν η δική σου συσκευή έχει χαθεί. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε την ανακοίνωση που πολλοί περίμεναν. Την αύξηση του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου από το τραγικά μικρό 5GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.