Φαίνεται ότι η ZTE θεωρεί πως αν ο κόσμος αγαπά την εγκοπή στο smartphone, τότε μάλλον θα του αρέσει ακόμη περισσότερο να έχει δυο εγκοπές. Τα renders ενός concept μοντέλου έκαναν την εμφάνισή τους πριν από λίγη ώρα, που δείχνουν τη συσκευή να διαθέτει μια εγκοπή στην κορυφή και μια στο κάτω μέρος της συσκευής. Η εγκοπή της κορυφής διαθέτει την μπροστινή κάμερα μαζί με το ακουστικό και τους αισθητήρες.Το κάτω μέρος της συσκευής, διαθέτει το δεύτερο ηχείο που επιτρέπει στο Iceberg να προσφέρει στερεοφωνικό ήχο.

Αν και δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, βλέπουμε ότι στο πίσω μέρος έχει διπλή κάμερα και σαρωτή αποτυπωμάτων. Κάτω από το λογότυπο της ZTE μπορούμε να διαπιστώσουμε κάποιους pin connectors που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς λόγους, όπως για modular αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.