Η Huawei ετοιμάζει ένα smartwatch με satellite δυνατότητες, το οποίο θα μπορούσε να είναι το φημολογούμενο Watch Ultimate. Αυτό το ρολόι θα είναι το πρώτο smartwatch που θα χρησιμοποιεί δορυφορικό δίκτυο για την αποστολή SMS, όταν δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυο κινητής.

Προς το παρόν, η Huawei είναι η μόνη εταιρεία που θα λανσάρει ένα τόσο μοναδικό smartwatch με αυτή τη δυνατότητα. Η Huawei μοιράστηκε επίσης ορισμένα στοιχεία της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του στιβαρού σχεδιασμού και της δορυφορικής συνδεσιμότητας.

Το Huawei Watch Ultimate μπορεί να μην προσφέρει δορυφορικές κλήσεις, αλλά θα επιτρέπει την αμφίδρομη αποστολή SMS. Εν τω μεταξύ, το HoiINDI έκανε ένα concept render για αυτό το smartwatch με βάση προηγούμενες διαρροές.

Εκτός από το Watch Ultimate, η Huawei ετοιμάζει επίσης μια νέα σειρά smartwatch – τα Watch 4 series. Να αναφέρουμε ότι τα Watch 4 και Watch 4 Pro πέρασαν από την αρχή πιστοποίησης WiFi Alliance με τα μοντέλα ARC-AL00 (Arc) και MDS-AL10/AL00 (Medusa), αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, η 3C αποκαλύπτει κάποιες ενδιαφέρουσες προδιαγραφές, όπως το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS, τη φόρτιση 5W και τη συνδεσιμότητα LTE.

Επί του παρόντος, η Huawei δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το design ή την κυκλοφορία της σειράς Watch 4. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές προσδοκίες από αυτή την επερχόμενη σειρά smartwatch. Επιπλέον, με βάση αναφορές θα μπορούσαμε να δούμε το Huawei Watch Ultimate να κάνει ντεμπούτο στις 23 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.