Όπως και η Samsung, η Huawei προσπάθησε την τύχη της με Android Wear based smartwatches πριν από τη μετάβαση στη δική της πλατφόρμα software, κάτι που έμελλε να αποδειχθεί μια ιδιαίτερα σοφή απόφαση, όχι μόνο επειδή το rebranded Wear OS παραμένει εξαιρετικά μη  δημοφιλές αλλά και λόγω του εμπορικού πολέμου της Κίνας με τις ΗΠΑ. Το Huawei Watch GT2 αποκαλύφθηκε σήμερα επισήμως μαζί με την οικογένεια Huawei Mate 30.

Η Huawei προέβη στην επίσημη παρουσίαση δυο εκδόσεων του ρολογιού, μια των 42mm και μια των 46mm. Η Huawei εστιάζει σημαντικό μέρος της προωθητικής της καμπάνιας στο νέο Kirin A1 chipset το οποίο ενσωματωμένη μια προηγμένη  Bluetooth processing μονάδα, μια “powerful” audio processing μονάδα, έναν εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης application processor και μια τελευταία μονάδα η οποία είναι αφιερωμένη στην διαχείριση της ενέργειας για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα χαμηλής κατανάλωσης.

Ως εκ τούτου, ο χρήστη θα πρέπει να αναμένει ως και 2 εβδομάδες μπαταρίας μεταξύ των φορτίσεων σε daily use και ως μια εβδομάδα σε classic mode. Προφανώς, αυτές είναι αισιόδοξες εκτιμήσεις και ο χρήστης μάλλον θα δει από 15 – 30 ώρες. Τόσο ελπίζει η Huawei να κρατήσουν οι εκδσεις των 42 και 46mm σε GPS tracked sports mode. Αν και το Huawei Watch GT2 δεν έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής, μπορείτε να το συνδέσετε με ένα smartwatch και να απαντήσετε σε κλήσεις απευθείας από τον καρπό σας. Η τιμή ξεκινά από τα 229 ευρώ για την έκδοση των 42nm και 249 ευρώ για την έκδοση των 46mm.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.