Τα Huawei P60 έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους και ταυτόχρονα το DxOMark δημοσίευσε της αναλυτική αναφορά του για το Pro μοντέλο. Όπως αναμενόταν, το Huawei P60 Pro σκαρφάλωσε την κορυφή τόσο της παγκόσμιας κατάταξης των καμεροκινητών, όσο και της κατάταξης των Ultra-Premium συσκευών με 156 βαθμούς συνολική βαθμολογία – 3 πόντους πάνω από το δεύτερο smartphone της λίστας.

Το DxOMark σημειώνει ότι το Huawei P60 Pro κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή χάρη στο καινοτόμο hardware και το αντίστοιχα καινοτόμο software. Η ιστοσελίδα σημειώνει την κορυφαία ποιότητα φωτογραφιών με την κύρια κάμερα, τις ρυθμίσεις ζουμ, και τις αξιοσημείωτες βελτιώσεις στο βίντεο σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, όσον αφορά τη σταθεροποίηση και την απόδοση των χρωμάτων και των υφών.

Huawei P60 Pro DxOMark

Τα αδύναμα σημεία του Huawei P60 Pro σύμφωνα με το DxOMark είναι οι αφύσικοι τόνοι δέρματος σε βίντεο με χαμηλό φωτισμό, κάποιες αφύσικες λεπτομέρειες σε δύσκολες συνθήκες, η ασταθής εστίαση κατά τη μετακίνηση στα βίντεο, και τα artifacts – συμπεριλαμβανομένων των flare, quantization και ringing.

Από την άλλη, τα πιο δυνατά στοιχεία του Huawei P60 Pro είναι το μεγάλο δυναμικό εύρος σε τοπία και πορτρέτα με καλή αντίθεση σε κάθε συνθήκη φωτισμού, τα ζωντανά χρώματα σε φωτογραφία και βίντεο, η γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση, η καλή ευκρίνεια του depth of field, το blur effect και η ακριβής απομόνωση του θέματος στο portrait mode, και τα υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και ο καλά ελεγχόμενος θόρυβος σε φωτογραφία, βίντεο και ζουμ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.