Η Huawei ανακοίνωσε το Mate Xs την Δευτέρα, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Βαρκελώνη. Η συσκευή έρχεται με τον Kirin 990 και υποστήριξη σε 5G δίκτυα, ενώ τρέχει Android 10, με το EMUI 10.

O Richard Yu όταν ανακοίνωσε το τηλέφωνο, είπε πως θα είναι στα καταστήματα τον επόμενο μήνα, χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και η Κίνα θα είναι η πρώτη χώρα που θα το δει στα ράφια, με τις πωλήσεις να ξεκινάνε από τις 5 Μαρτίου.

Η συσκευή έρχεται με το νέο HMS της Huawei, ενώ όλο και περισσότερες εφαρμογές έρχονται στο App Gallery. Η εκπληκτική οθόνη του, οι δυνατές κάμερες και η πολύ γρήγορη φόρτιση στα 65W είναι τα δυνατά του σημεία, όμως η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή, αφού φτάνει τα 2.500 ευρώ. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο Richard Yu σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, η ποιότητα κατασκευής και οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται, είναι ιδιαίτερα ακριβοί και δύσκολο να κατασκευαστούν, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τιμή του.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια εκπληκτική συσκευή με τρομερές τεχνολογίες, που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Ας ελπίσουμε πως με τον καιρό η διαδικασία παραγωγής αναδιπλούμενων συσκευών θα γίνει πιο εύκολη και θα δούμε σύντομα συσκευές κάτω των 1000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.