Μόλις 48 ώρες πριν την ανακοίνωση του Huawei Mate 30 Pro, έχουμε διαρροή από το stand της συσκευής, που αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Στην βάση μπορούμε να διαβάσουμε πως η συσκευή θα έρθει με δύο κάμερες των 40MP, μία κάμερα 8MP πίσω από τηλεφακό και μια 3D Sensing κάμερα, που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι βασισμένη σε ToF αισθητήρα ή κάποια νέα τεχνολογία.

Το εκπληκτικό όμως είναι πως το Mate 30 Pro θα έρθει με Ultra High Definition Night Mode, στο βίντεο, για κορυφαίες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό όμως που μας ταρακούνησε είναι το super slow motion video στα 7680 καρέ το δευτερόλεπτο, που είναι 8 φορές πιο αργή κίνηση από όλες τις συσκευές του ανταγωνισμού στα 960fps.

Μαζί με τα παραπάνω θα έρθει και ο νέος Kirin 990, ενώ από μπαταρία θα έχουμε 4500mAh. Στο κομμάτι της φόρτισης θα δούμε 40W με ενσύρματη και 27W με ασύρματη!

Τέλος η συσκευή θα έρθει με EMUI 10, που βασίζεται στο Android 10. Πιθανότατα όμως δεν θα το δούμε με Google Services, τουλάχιστον στην αρχή της κυκλοφορίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.