Η Huawei έχει ήδη δυο 5G ready smartphpones. Το πρώτο και το πιο ακριβό, είναι το αναδιπλούμενο Huawei Mate X, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες από το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλά για εκείνους που δεν έχουν τόσο μεγάλο budget, η Huawei ετοιμάζει και μια 5G έκδοση στο περσινό Mate 20 X.

Το απλό μοντέλο για όσους δεν γνωρίζουν διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, για εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ στο εσωτερικό του τοποθετείται το Kirin 980 με επιδόσεις παρόμοιες του Snapdragon 855, περιλαμβάνει 6GB RAM, οθόνη 7.2 ιντσών με μεγάλη μπαταρία των 5.000 mAh.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, η υποστήριξη των επόμενης γενιάς δικτύων έρχεται με ένα σημαντικό κόστος. Αντί να εξοπλιστεί με μπαταρία 5.000 mAh, όπως και η 4G έκδοση, το 5G μοντέλο θα καταφθάσει μόλις με 4.200 mAh. Η Huawei βέβαια, θα το εξοπλίσει με 40W fast charging τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι όπως συμβαίνει στα Huawei Mate 20 Pro και P30 Pro, οι χρήστες της 5G έκδοσης θα μπορούν να φθάσουν το 70% σε μόλις 30 λεπτά. Η μπαταρία των 4.200 mAh στο εσωτερικό των Mate 20 Pro και P30 Pro παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, αν και διαθέτουν μικρότερες οθόνες, στις 6.4 και 6.5 ίντσες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δίκτυα 5G επηρεάζουν την μπαταρία περισσότερο από τα 4G LTE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.