Μέχρι σήμερα η Sony και η Huawei κρατούσαν την ανάλυση στις οθόνες των ναυαρχίδων της στα 1080p (Με εξαίρεση τα Premium τηλέφωνα της Sony, που έχουν 4Κ οθόνη). Πριν μια εβδομάδα όμως η Sony ανακοίνωσε το Xperia XZ3, με QHD+ οθόνη. Οι νέες πληροφορίες θέλουν και την Huawei να κάνει το βήμα προς μεγαλύτερη ανάλυση.

Όπως αποκαλύπτεται από ένα νέο user agent profile, που ανήκει στο Mate 20 Pro, η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei θα έχει ανάλυση οθόνη 3120×1440. Η ανάλυση αυτή δείχνει προς αναλογία οθόνης 18.7×9, που είδαμε και στη σειρά P20. Η πυκνότητα σε pixels θα είναι στα 498ppi, αν οι φήμες που θέλουν το μέγεθος της οθόνης στις 6.9 ίντσες είναι πραγματικές. Μιας και λέμε για φήμες, ακούμε επίσης πως η τεχνολογία της οθόνης θα είναι Super AMOLED, με κυρτές άκρες, όπως οι συσκευές τις Samsung.

Από την άλλη το απλό Mate 20 θα έρθει με οθόνη 6.3 ιντσών, ανάλυσης FHD+, ενώ θα είναι επίπεδη, όπως στα P20 και P20 Pro.

Οι δύο συσκευές θα έρθουν με τον ολοκαίνουριο Kirin 980 στο εσωτερικό τους. Από μνήμη θα δούμε 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Η συσκευές θα έρθουν με Android 9.0 Pie.

Η ανακοίνωση των συσκευών θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.