Η IFA 2018 είναι αποτελεί το χώρο συγκέντρωσης όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των gadgets και όχι μόνο, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο κοινό, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για τα επερχόμενα προϊόντα. Εκεί ακριβώς, εντοπίστηκε και το Huawei Mate 20, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν. Συγκεκριμένα, ένα άτομο το οποίο συνδέεται στενά με την Huawei όπως φαίνεται και από το περιβραχιόνιο που φορά, κρατούσε ένα prototype στα χέρια του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, αποκαλύπτουν ένα εντελώς διαφορετικό design των καμερών των συγκεκριμένων smartphone. Φυσικά εξοπλίζεται με τρεις κάμερες, ωστόσο αυτές έχουν εντελώς διαφορετική διάταξη. Επιπλέον, από τις φωτογραφίες διακρίνεται εύκολα, ότι δεν υπάρχει σαρωτής αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς η θήκη μέσα στην οποία βρίσκεται δεν διαθέτει την απαραίτητη εγκοπή για αυτόν. Ίσως, επιλέξει να τοποθετήσει τον σαρωτή εντός οθόνης.

Μπορούν να γίνουν όμως και κάποιες πρόσθετες παρατηρήσεις. Το περισσότερο μπροστινό μέρος της συσκευής καλύπτεται εκτός από μια τρύπα ακουστικού. Επιπλέον, υπάρχει ένα άνοιγμα στην θήκη, μάλλον για να επιτρέψει λειτουργίες quick glance UI. Και εδώ, είναι ένα render που είχε μοιραστεί με τους αναγνώστες του το XDA, επομένως μάλλον για το Mate 20 πρόκειται.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.