Τα νέα laptop της honor έχουν κάνει πάταγο στην αγορά, καθώς είναι τρομερά value for money, όμως η εταιρία θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας high end laptop, με τιμή που σαρώνει. Έτσι, έχουμε το Honor Magicbook Pro με πολύ δυνατό hardware, premium σχεδιασμό και τιμή από $842!

Ξεκινάμε από την κατασκευή που είναι από αλουμίνιο πολύ καλής ποιότητας και τον σχεδιασμό που παραμένει λεπτός, στα 16.9 mm. Τα bezels γύρω από την οθόνη είναι μόλις 4.9mm, και το συνολικό βάρος είναι στα 1.7Kg, που είναι εξαιρετικά για laptop 16.1 ιντσών!

Η οθόνη του είναι στις 16.1 ίντσες, με ανάλυση 1920×1080, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD για άριστες γωνίες θέασης. Λόγω των πολύ μικρών bezels καλύπτει το 90% της πρόσοψης και χρωματικά είναι στο 100% του sRGB!

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον i7-10210U για την μικρή έκδοση, ενώ η μεγάλη θα έχει τον Intel Core i7 10510U! Αυτό σημαίνει πως οι επιδόσεις θα είναι κορυφαίες, ειδικά με τα 16GB DDR4 RAM που περιλαμβάνει. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 512GB, με NVME, για κορυφαίες ταχύτητες.

Τα γραφικά αναλαμβάνει μια NVIDIA GeForce MX350, με 2GB DDR5 μνήμη, αρκετή για gaming και video rendering!

Το laptop έρχεται με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button και popup camera, στο dedicated πλήκτρο, στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου.

Είναι εξοπλισμένο με 3 USB 3.0, 3.5mm θύρα για τα ακουστικά μας και το μικρόφωνο μας και φυσικά έχει την τεχνολογία Huawei Share για σύνδεση με το κινητό μας. FΦυσικά έχουμε και μια HDMI θύρα για σύνδεση σε άλλες οθόνες.

Η μπαταρία του είναι 56Wh και προσφέρει μέχρι και 11.5 ώρες αναπαραγωγής FHD βίντεο. Η φόρτιση γίνεται από την USB θύρα στα 65W, οπότε και η ταχύτητα φόρτισης είναι άριστη.

Τιμολογιακά θα το δούμε στα $842 για την έκδοση με τον i5 και στα $940 για την έκδοση με τον i7, που σημαίνει πως είναι το απόλυτο value for money για όποιον το θέλει για επαγγελματική χρήση.

Φυσικά έρχεται με Windows 10 Pro προεγκατεστημένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.