Η Honor ετοιμάζεται να διαθέσει το Magic V2 στις παγκόσμιες αγορές, παρουσιάζοντας το στην IFA του Βερολίνου, μαζί με μια άλλη πιο προσιτή αναδιπλούμενη συσκευή. Τώρα έχουμε στοιχεία για ένα τρίτο αναδιπλούμενο που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει παράλληλα με τις άλλες δύο συσκευές.

Το Honor Magic Vs 2 ή αλλιώς Magic V Slim εμφανίστηκε σε μια καταχώρηση της 3C που επιβεβαιώνει τη δυνατότητα φόρτισης στα 35W. Η συσκευή, η οποία φέρει την κωδική ονομασία Victoria, εθεάθη με τον αριθμό μοντέλου VCA-AN00, φημολογείται ότι θα διπλώνει προς τα έξω, όπως τα Huawei Mate Xs και Mate Xs 2.

Τέλος, το Honor Magic Vs 2 αναμένεται να είναι εξαιρετικά λεπτό, πιο λεπτό ακόμη και από το Magic V2, αν και αυτό πιθανότατα θα επηρεάσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.