Εκτός από το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10 Pro, η Samsung αναμένεται να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια ενός νέου smartwatch και ενός νέου premium Android tablet κατά τη διάρκεια του Unpacked event. Σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου high end tablet της Samsung του Galaxy Tab S6.  Για πρώτη φορά, η Samsung δημιουργεί ένα πραγματικά high end tablet με ένα πραγματικό high end SoC.

 

Φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Tab 6 θα διατηρήσει τα bezels της οθόνης του περσυνού Galaxy Tab S4, τα οποία έχουν λίγο μεγαλύτερο πάχος από εκείνα του iPad Pro του 2018 των 11 και 12.9 ιντσών. Παράλληλα, το S Pen διαφοροποιείται από αυτό που είχαμε δει στο Galaxy Tab S4 και στο Galaxy Note 9. Επιπλέον ο τρόπος με τον οποίο βρίσκεται πάνω στο tablet, αποτελεί στην ουσία την απόδειξη της ύπαρξης ασύρματης φόρτισης που θα του επιτρέπει να φορτίζει, ενώ τα renders επιβεβαιώνουν και το γεγονός της ύπαρξης διπλής κάμερας στο πίσω μέρος αν και δεν γνωρίζουμε τι είδος αισθητήρα θα περιλαμβάνει η δεύτερη. Οι φήμες ήθελαν μια κάμερα ultra wide, αλλά και ένας 3D ToF αισθητήρας είναι επίσης πιθανόν να υπάρξει.

 

Επιπλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε  3.5mm audio connector, πόσο μάλλον όταν το Galaxy Tab S5e επίσης δεν διαθέτει ένα headphone port, ενώ δεν βλέπουμε και σαρωτή αποτυπωμάτων. Μπορεί βέβαια να υπάρξει ένας εντός οθόνης, αλλά προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το Galaxy Tab S6 δεν θα δανειστεί τον σαρωτή στο πλάι του Tab S5e.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα περιλαμβάνει σύστημα τεσάρρων ηχείων σε συνεργασία με την AKG, ένα USB Type C port, POGO pins για τη σύνδεση ενός προαιρετικού πληκτρολογίου, LTE υποστήριξη, μια οθόνη 10,5 ιντσών Super AMOLED και τουλάχιστον 6GB RAM μαζί με 128GB εσωτερικής μνήμης, όπως και τον Snapdragon 855.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.