Οι χρήστες έχουν πλέον δύο τρόπους πρόσβασης στο Google Wallet. Η υπηρεσία διαθέτει και τον δικό της ιστότοπο, όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις μεθόδους πληρωμής και τα πάσο σας, να ενημερώνετε τις ρυθμίσεις του πορτοφολιού και του Google Pay, και να βλέπετε τις πρόσφατες συναλλαγές.

Εάν μεταβείτε, στο μέλλον, στη διεύθυνση wallet.google.com/wallet/home, θα μεταφερθείτε στη νέα ιστοσελίδα του Google Wallet, η οποία μπορεί να σας φαίνεται οικεία εάν έχετε επισκεφθεί ποτέ το Google Pay. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι υπάρχουν ως επί το πλείστων μόνο μικρές διαφορές μεταξύ των δύο ιστότοπων.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η εμφάνιση της ενότητας Passes, η οποία μεταφέρει τον χρήστη εκεί όπου μπορεί να “δει κάρτες επιβράβευσης, κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια συναυλιών, και άλλα”. Οποιαδήποτε κάρτα επιβράβευσης, εισιτήριο συναυλίας ή άλλου τύπου πάσο έχετε προσθέσει μέσω της εφαρμογής θα είναι επίσης ορατή σε αυτή την ιστοσελίδα. Ωστόσο, η Google προειδοποιεί ότι ορισμένες κάρτες είναι προσβάσιμες μόνο από την εφαρμογή Wallet.

Σε αντίθεση με τα πάσο, θα μπορείτε να προσθέσετε κάρτες πληρωμής απευθείας στον ιστότοπο. Ωστόσο, σε αυτό το τμήμα υπάρχει επίσης μια δήλωση αποποίησης ευθύνης ότι ορισμένες “μέθοδοι πληρωμής (όπως η πίστωση ή η χρηματοδότηση του Google Store) δεν είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο”.

Το ίδιο ισχύει και για την ενότητα Συναλλαγές, η οποία δεν θα εμφανίζει συναλλαγές όπως αγορές από το Google Play, το YouTube ή το Google One. Θα μπορείτε όμως να δείτε πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές. Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη σε περιορισμένο πλήθος χωρών, και σταδιακά η Google θα επεκτείνει τη διάθεση. Δυστυχώς, δεν είναι προσβάσιμη, επί του παρόντος, από την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.