Αυτό ακριβώς παραδέχεται στην ουσία η Google, καθώς η ίδια ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι εργάζεται πάνω στο να το κάνει πιο γρήγορο και να παρουσιάζει καλύτερη απόκριση.

Σύμφωνα με τα επίσημα forums, η εταιρεία εργάζεται πάνω στη βελτίωση του χρόνου εκκίνησης και των γενικών επιδόσεων του λειτουργικού. Όλα αυτά θα επιτευχθούν μέσω CPU optimizations και βελτιώσεων στη διαχείριση της cache. Οι βελτιώσεις αυτές έρχονται σε συσκευές τρίτων και σύντομα και σε όλα τα Chromecasts.

google tv σέρνεται

Σύμφωνα με το post, οι χρήστες θα βλέπουν σύντομα καλύτερες σαφώς επιδόσεις κατά την φόρτωση του Live tab, κατά το scrolling στη homescreen κ.α, καθώς πλέον το Google TV χρησιμοποιεί λιγότερη RAM, αφήνοντας περισσότερη για εφαρμογές.

Όσον αφορά τα παράπονα που εξέφρασαν μερικοί χρήστες για το γεγονός ότι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος σε κάποιες συσκευές είναι λίγος, η Google αναφέρει, ότι σε αυτές, όπως Chromecast, θα προσθέσει ένα μενού στο Settings – System – Storage για να μπορείς να απελευθερώνεις χώρο προβαίνοντας στην εκκαθάριση της cache και στην απεγκατάσταση εφαρμογών, ενώ επίσης υπάρχει και αυτοματοποιημένη διαδικασία που τρέχει στο background για την εκκαθάριση του χώρου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.