Η νέα gaming πλατφόρμα της Google θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, με τον Rich Osterloh να το ανακοινώνει σήμερα κατά την εκδήλωση της εταιρίας. Την ώρα της ανακοίνωσης ανέβηκε και ένα ξεχωριστό blog post της εταιρίας, με τους server της εταιρίας που ξεκινάνε την λειτουργία τους από τις 9 το πρωί (ώρα PST). Εκτός από τις ΗΠΑ, το Stadia θα κυκλοφορήσει σε Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία.

Με την κυκλοφορία θα μπορεί ο καταναλωτής να αγοράσει το Stadia Founders Edition στα $129.99. Στην συσκευασία έρχεται ένα Chromecast Ultra, ένα limited edition Night Blue χειριστήριο και τρεις μήνες συνδρομή στο Stadia Pro. Το εν λόγω πακέτο εξασφαλίζει πρόσβαση σε 4Κ@60fps παιχνίδια, ενώ θα υποστηρίζει και HDR αλλά και 5.1 ήχο. Από την επόμενη χρονιά θα μπορείτε να αγοράζετε ξεχωριστά παιχνίδια και να τα παίξετε σε 1080p@60fps, με την Stadia Base συνδρομή.

Ορισμένοι από τους τίτλους που θα έρθουν με το Stadia, περιλαμβάνουν τα Assasin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Destiny 2 και Wolfenstein: Youngblood.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.