Η Google βάζει πάντα διασκεδαστικά easter egg στα προϊόντα της που βοηθούν να ξοδεύουμε τον ελεύθερο χρόνο μας – αν έχουμε. Μόλις έγινε γνωστό ένα νέο easter egg του Google Search, αλλά το συγκεκριμένο δεν θα πρέπει να το βλέπουμε συχνά – αν η Google κάνει σωστά τη δουλειά της.

Όταν αναζητάς κάτι για το οποίο η Google δεν μπορεί να βγάλει αποτελέσματα, εμφανίζεται ένα χαριτωμένο μικρό τρολ που ψαρεύει στον πάγο. Εάν κάνεις κλικ στο τρολ, θα τραβήξει ένα αντικείμενο από το νερό, θα κάνει κάτι με αυτό, και μετά θα το πετάξει σε έναν κουβά.

Αυτό το easter egg εντοπίστηκε από τον ιδρυτή του Android Police και όπως καταλαβαίνουμε είναι δύσκολο να το κάνεις trigger. Όπως και να έχει, μπορείς πάντα να δοκιμάζεις αναζητήσεις με άκυρους χαρακτήρες στο Google Search, μήπως και δεις το τρολ μπροστά σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.