Η Google περιορίζει τη διαθεσιμότητα εφαρμογών και άλλων περιεχομένου του Google Play ανάλογα την περιοχή. Για να ξεπεραστούν αυτοί οι περιορισμοί στο Google Play Store περιεχόμενο, οι χρήστες έχουν προσπαθήσει διάφορες μεθόδους κατά καιρούς, όπως VPN υπηρεσίες και άλλα. Αν και αυτές οι προσπάθειες πολλές φορές δεν είναι επιτυχείς, επειδή ελέγχονται από τους servers της Google.

Για πρώτη φορά, η Google επιτρέπει στους χρήστες να δουν εφαρμογές, βιβλία ή ταινίες εκτός της χώρας τους. Η αλλαγή αφορά την Ευρώπη, όπου οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν το περιεχόμενο από όλη την ΕΕΑ region.

Για να δεις το περιεχόμενο μιας άλλης χώρας, θα πρέπει να ανοίξεις το Play Store στον browser, να αποσυνδεθείς από το Google προφίλ και να κάνεις scroll down στο κάτω μέρος όπου μπορείς να βρεις την επιλογή αλλαγής χώρας.

Δυστυχώς όμως, η Google ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει το download εφαρμογών, παιχνιδιών ή περιεχομένου που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Να τονιστεί ότι αναφορές σε διάφορες ελληνικές ομάδες του Facebook σημειώνουν ότι είδαν την ειδοποίηση του Play Store και στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.