Σύμφωνα με το XDA Developers, η Google ετοιμάζεται να προσφέρει δωρεάν ταινίες στο Google Play Movies. Η ιστοσελίδα σκάλισε τον κώδικα της εφαρμογής και βρήκε αποδείξεις ότι η Google στο σύντομο μέλλον θα κάνει “εκατοντάδες ταινίες” διαθέσιμες “με μόλις μερικές διαφημίσεις”.

Ως τώρα, οι χρήστες μπορούσαν είτε να ενοικιάσουν μία ταινία για μερικές ώρες, είτε να την αγοράσουν. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν και πότε θα γίνει διαθέσιμη η επιλογή παρακολούθησης ταινιών με διαφημίσεις.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε ποιες ταινίες θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν παρακολούθηση, αν η συγκεκριμένη επιλογή θα προσφέρεται σε όλο το περιεχόμενο του Google Play Movies, ή αν η εταιρεία θα δημιουργήσει κάποιου είδους συνδρομή.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι το μοντέλο θα παραμείνει το ίδιο. Απλώς, όποιος θέλει να βλέπει δωρεάν θα “αναγκάζεται” να παρακολουθεί διαφημίσεις. Αν δεν θέλει να βλέπει ads, θα πληρώνει την ταινία. Τουλάχιστον αυτή είναι η πιο λογική εφαρμογή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να γίνει για όλο το περιεχόμενο και ας κάνει και δυο διαλείματα η ταινία. Δε θες διαφημίσεις; Πλερουά αλά Netflix.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.