Πολλοί αγνοούν την ύπαρξη και τη χρησιμότητα του app Google Play Games. Η εφαρμογή βοηθάει να παρακολουθείς τα scores που κάνεις και τα achievements που ολοκληρώνεις στα παιχνίδια, έχει αρκετά social χαρακτηριστικά, επιτρέπει να βλέπεις σε ποια games έχεις συνδέσεις τον λογαριασμό σου, και πάρα πολλά ακόμα.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η εταιρεία στο Google Play Games αφορά την αναζήτηση παιχνιδιών. Η εφαρμογή επιτρέπει εδώ και πολύ καιρό να ψάχνεις παιχνίδια και να τα κάνεις εγκατάσταση χωρίς καν να μπεις στο Play Store.

Τώρα η αναζήτηση του Google Play Games εμφανίζει διάφορα φίλτρα για να περιορίζεις τα αποτελέσματα. Έχει επιλογές όπως να βλέπεις μόνο τα free παιχνίδια ή όσα δεν έχουν διαφημίσεις, games που έχουν ή όχι in-app, όσα έχουν 4+ αστέρια, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.