Καθώς περιμένουμε τη Google να λανσάρει το Pixel Watch, τα leaks έχουν αυξηθεί και τώρα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν το ρολόι, το κουτί, και τα περιεχόμενα του. Συνολικά το κουτί δεν ακολουθεί το design που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρείες πλέον (μακρύ, στενό, και λεπτό), αλλά είναι αρκετά ογκώδες.

Μέσα έχει το Pixel Watch με το Active band περασμένο πάνω του και τοποθετημένο γύρω από ένα χάρτινο “κύλινδρο”. Στο εσωτερικό του κυλίνδρου υπάρχει το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης του smartwatch, ενώ δεν υπάρχει φορτιστής. Επιπλέον, στο κουτί αναγράφεται ότι τρέχει την 3.5 έκδοση του Wear OS.

Ορισμένες φωτογραφίες δείχνουν το ρολόι από κατάλληλες οπτικές γωνίες ώστε να δούμε καθαρά τα bezels. Κάποιοι θα χαρακτηρίζουν μεγάλα, ενώ άλλοι λένε ότι πρόκειται για συνηθισμένα bezels για smartwatch. Από όσο ξέρουμε, τα bezels του Pixel Watch δεν είναι active, οπότε ίσως η Google μπορούσε να τα κάνει μικρότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.