Η Google είχε παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch πέρυσι και παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια άκρως ικανοποιητική πρόταση, είχε τα ελαττώματά του. Και σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε το Google Pixel Watch 2, λίγο μετά την ανακοίνωση του Google Pixel 8. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό θα συναντήσουμε τον Snapdragon W5+ Gen 1, μαζί με 2GB RAM.

Η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία 24 ωρών ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένο το Always on Display mode.  Εξωτερικά το smartwatch είναι παρόμοιο με το περσινό μοντέλο και θα κυκλοφορήσει μόνο ένα μέγεθος στα 41mm.

Η οθόνη του είναι μια OLED των 1.2 ιντσών με 384×384 pixels ανάλυση, μικρότερη από την 450×450 ανάλυση του αρχικού watch αλλά καταναλώνει σημαντικά μικρότερα ποσά ενέργειας. Όπως και ο προκάτοχος, το Pixel Watch 2 εξοπλίζεται με οπτικό μετρητή καρδιακού παλμού και αισθητήρων οξυγόνου στο αίμα, ενώ θα μπορεί να είναι σε θέση να παρακολουθήσει τα επίπεδα του stress και να σου δώσει ένα λεπτομερές report της ποιότητας του ύπνου. Η Google δεν έχει προς το παρόν εισέλθει στο χώρο του ECG.

Μια νέα προσθήκη φέτος είναι το UWB chip, με την τιμή του να αγγίζει τα 350 δολάρια για το Bluetooth μοντέλο, ενώ θα υπάρξει και μια LTE έκδοση στα 400 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.