Όταν πρόκειται για κάποιο σημαντικό και πολυαναμενόμενο smartphone, κυκλοφορούν από νωρίς leaks, τα οποία αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στο ντεμπούτο του, που αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια για αυτό. Ένα τέτοιο τηλέφωνο είναι και το Google Pixel 7a.

Στα νεότερα, έχουμε ένα πρώιμο hands-on το οποίο αποκαλύπτει ορισμένες νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο mid-range του κολοσσού της αναζήτησης. Αν και το τηλέφωνο έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο, κάτι που είδαμε πρώτη φορά στο Pixel 4a το 2020, για πρώτη φορά η Google θα βάλει LPDD5 μνήμη RAM σε μοντέλο της σειράς “a”, με το 7a.

Η Google είχε να αναβαθμίσει τη RAM των Pixel a series από το Pixel 4a και είναι θετικό το ότι η εταιρεία κάνει τη μετάβαση σε νέα RAM με το Pixel 7a. Πρόκειται για ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν βρίσκεις εύκολα σε mid-range και ειδικά στο εύρος τιμής των 450 δολαρίων που στοχεύει να τοποθετήσει η Google το 7a.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.