Το Google Pixel 6a αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα και μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι θα είναι αρκετά ισχυρό για να ανταγωνιστεί ακόμα και το Pixel 6. Σύμφωνα με μια καταχώριση του Geekbench, το Pixel 6a ξεπερνά το βασικό μοντέλο της σειράς, τόσο στο Single-Core test όσο και στο Multi-Core test.

Η διαφορά μεταξύ των βαθμολογιών είναι ελάχιστη, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι το Pixel 6 θα κέρδιζε το Pixel 6a σε μεμονωμένες δοκιμές. Τούτου λεχθέντος, αυτό σημαίνει ότι το 6a θα είναι ένας ισχυρός υποψήφιος, δεδομένου ότι είναι πιθανό να είναι πολύ φθηνότερο από το βασικό μοντέλο της σειράς Pixel 6.

Στην καταχώρηση βλέπουμε ότι το Google Pixel 6a θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε μία έκδοση με 6GB μνήμη RAM, ενώ η σύγκριση του στο Geekbench γίνεται με ένα Pixel 6 που έχει 8GB μνήμη RAM. Οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν επεξεργαστές Tensor με ίδια ID, αρχιτεκτονική, και χρονισμό, οπότε δεν γνωρίζουμε από που προκύπτει η διαφορά στις επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.