Μόλις πριν από έναν χρόνο, η Google πρόσθεσε το Memories feature στο Google Photos. Είναι ένας όμορφος τρόπος να μας παρουσιάσει τις σημαντικές στιγμές του παρελθόντος, στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αγαπημένες δραστηριότητες και άλλα.

Η Google χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αποφασίσει τι θα πάει στο Memories και το πετυχαίνει πολύ καλά. Στα iPhones υπάρχει ένα ειδικό widget που έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο και το οποίο σου παρουσιάζει τις φωτογραφίες που έχουν ενταχθεί στο Memories απευθείας στη homescreen. Πλέον το XDA Developers εντόπισε μια γραμμή κώδικα στην έκδοση 5.49 του Google Photos app που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το widget καταφθάνει.

Ο κώδια δείχνει ότι οι χρήστες του Android θα μπορούν να τους παρουσιάζονται οι φωτογραφίες της κατηγορίας Memories ακόμη και ένα χρόνο πριν, απευθείας στη home screen.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.