Με ολοένα και περισσότερες λειτουργίες εμπλουτίζονται οι Χάρτες της Google καθιστώντας ευκολότερη τη ζωή των χρηστών. Μια νέα θα προστεθεί σύντομα και θα επιτρέπει την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών στο προορισμό που θέλουμε να πάμε.

Η εν λόγω λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στους κατόχους iOS συσκευών αλλά σύντομα θα φθάσει και στο Android. Θα επιτρέπει στους χρήστες να μαθαίνουν ζωντανά τον καιρό που επικρατεί σε οποιοδήποτε μέρος φορτίσουν στο χάρτη.

Ένα μικρό εικονίδιο στη πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης θα παρέχει πρόσβαση σε πλήθος καιρικών δεδομένων όπως για την θερμοκρασία, την ποιότητα του αέρα και αλλά και εκτιμήσεις για τις θερμοκρασίες τις επόμενες ώρες. Κάτι τέτοιο θα δώσει τη δυνατότητα να αποφεύγεις διαδρομές που επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ αναφέρεται μάλιστα ότι σύντομα θα έρθει και ένα αυτόνομο app με πληροφορίες για τον καιρό αποκλειστικά σε Android smartphones.

Cosmote: Ανακοίνωση κατάργησης 5ψηφιων αριθμών

Με αυτό τον τρόπο εκτός από την βασική πλοήγηση, θα φροντίζει να μας κρατάει και ασφαλείες, καθώς ο καιρός μπορεί να αποτελέσει καταλυτικός παράγοντας για την ασφάλεια μας σε ένα ταξίδι. Παράλληλα γίνετια και η απόλυτη εφαρμογή καιρού, καθώς θα μας βγάζει αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό σε κάθε περιοχή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.