Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνιού αρκετά καταστήματα παραμένουν κλειστά, είτε επειδή βρέθηκε κάποιο κρούσμα στην τοποθεσία οπότε έπρεπε να γίνει απολύμανση, είτε λόγω μέτρων που έχει θέσει η κάθε κυβέρνηση, ή ακόμα και για προσωπικούς λόγους του ιδιοκτήτη.

Τώρα, η Google έκανε διαθέσιμη την επιλογή οι ιδιοκτήτες καταστημάτων να μπορούν να ορίζουν στο Google Maps την επιχείρηση τους ως “προσωρινά κλειστή”. Οι καταστηματάρχες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα.

Πέρα από τη δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής της κατάστασης μιας επιχείρησης, η Google ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιεί δεδομένα από τις κυβερνήσεις και άλλες έγκυρες πηγές για να κάνει την αλλαγή αυτή αυτόματα. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί τεχνολογία AI, όπου αυτό είναι δυνατό, ώστε να επιβεβαιώνει τις ώρες λειτουργίας μιας επιχείρησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Προς το παρόν η ενημέρωση των ωρών λειτουργίας μιας επιχείρησης εξαρτάται αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη αυτής και οι παραπάνω αυτόματοι μέθοδοι δεν έχουν μπει σε εφαρμογή. Ελπίζουμε ότι θα δούμε άμεσα την αυτόματη ενημέρωση και τη χρήση AI ώστε να υπάρχει έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, μέσω του Google Maps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.