Σήμερα η Sony ανακοίνωσε πως το Google Lens θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή της κάμερα των Xperia XZ2 και XZ2 Compact. Η νέα εφαρμογή θα έρθει με update στην προεγκατεστημένη Google app. Επιπλέον το Xperia XZ2 Premium θα κυκλοφορήσει με το Google Lens προεγκατετημένο στην εφαρμογή της κάμεράς του.

Το Google Lens μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε αντικείμενα, με το να στρέφουμε την κάμερα προς αυτά. Αναγνωρίζει κτήρια, είδη φυτών και ζώων, ιστορικά σημεία και αγάλματα και πολλά άλλα. Επίσης βρίσκει προϊόντα και μας δείχνει επιλογές για να τα αγοράσουμε online. Επίσης μπορεί να αναγνωρίσει κείμενο στις φωτογραφίας και μας επιτρέπει να το κάνουμε επικόλληση όπου θέλουμε.

Προς το παρόν το Google Lens υποστηρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Η αναβάθμιση θα γίνει σε κύματα και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.