Τα ίχνη του Willian Moldt είχαν χαθεί από την Florida το 1997 και ο ίδιος παρέμενε αγνοούμενος για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήταν μόλις 40 χρονών όταν εξαφανίστηκε, με τη σύζυγό του να τον περιμένει μάταια στο σπίτι. Ο ίδιος επέστρεφε από ένα νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες που τον είδαν τελευταία φορά και κάλεσε την κοπέλα του να την ενημερώσει ότι θα επιστρέψει σύντομα.

google earth google earth Willian Moldt

 

Ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει τον William με την υπόθεσή του να παραμένει ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από 22 χρόνια συνέβη κάτι που κανένας δεν θα το περίμενε.

Cosmote: Για πρώτη φορά δίνει 10Gbps internet – Η ανακοίνωση

Κάποιος χρησιμοποιούσε το Google Earth ψάχνοντας το προηγούμενο σπίτι που έμενε όταν εντόπισε κάτι παράξενο στο Moon Bay Circle του Wellington που έμοιαζε με αυτοκίνητο σε λίμνη. Φυσικά ο χρήστης ενημέρωσε τις αρχές άμεσα με την αστυνομία να ανασύρει το όχημα από το νερό και να εντοπίζει ανθρώπινα οστά. Η ταυτοποίηση δεν άργησε να λάβει χώρα και επιβεβαιώθηκε ότι ο σκελετός μέσα στο αυτοκίνητο ανήκε στον William.

Η ειρωνεία ήταν ότι το αυτοκίνητο ήταν ορατό στο Google Earth από το 2007, χωρίς κανείς να το εντοπίσει τουλάχιστον μέχρι το 2019.

google earth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.