Το Google Pixel 6 XL φαίνεται ότι αποτελεί το επόμενο βήμα της εταιρείας του Mountain View στη φωτογραφία μέσω smartphone, τουλάχιστον εάν έχουν οποιαδήποτε βάση τα leaks και οι φήμες. Τα renders και οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ένα άλμα σε module με τριπλό σύστημα και περισκοπική κάμερα. Όμως έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεση μας.

Το XDA-Developers και ο modder του GCam app, cstark27, ανακάλυψαν αρκετές αναφορές στις επιλογές ζουμ «ultratele» και «5x», στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής (έκδοση 8.3.252). Επιπλέον, ο προγραμματιστής βρήκε στοιχεία ότι ο πραγματικός συντελεστής εγγενούς ζουμ μπορεί στην πραγματικότητα να είναι 4.3x.

Δεν υπήρχαν αναφορές που να συνδέουν συγκεκριμένα τις νέες δυνατότητες ζουμ ultra-tele ή 5x με το Google Pixel 6 XL, αλλά βγάζει νόημα ότι αυτό ισχύει, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την περικοπική κάμερα που έχουμε δει στα leaks.

Εάν οι τελευταίες πληροφορίες και τα renders είναι ακριβή, αυτό σημαίνει ότι το Pixel 6 XL θα είναι το πρώτο τηλέφωνο Pixel με σύστημα τριπλής κάμερας. Τα Pixels είχαν μέχρι τη σειρά Pixel 4 μόνο μία πίσω κάμερα, όπου είδαμε για πρώτη φορά διπλή πίσω κάμερα (βασική και τηλεφακό).

Το περασμένο έτος, το Pixel 5 διατήρησε το σύστημα διπλής κάμερας, αλλά στη θέση του τηλεφακού είχε μία ultra-wide. Τώρα βλέπουμε να έρχεται στο module των Pixel μία περισκοπική κάμερα που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για καλύτερο υβριδικό ζουμ.

Η Google χρησιμοποιεί την τεχνολογία Super Res Zoom για να επιτρέπει καλύτερες εικόνες ζουμ και το Pixel 4 το συνδύασε με έναν τηλεφακό 2x για να παρέχει το Super Res Zoom έως 8x. Επομένως, είναι λογικό ότι θα μπορούσαμε να δούμε αξιοπρεπές ζουμ 10x ή υψηλότερο με τον συνδυασμό της περισκοπικής του Pixel 6 XL και της υβριδικής τεχνολογίας ζουμ της Google.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.