Το Poco brand της Xiaomi έχει από πίσω του μια ομάδα αφοσιωμένη στην υποστήριξη των συσκευών που διαθέτουν στην αγορά. Πριν από λίγες μόνο ημέρες είχε λάβει μια σημαντική αναβάθμιση που προσέθετε 4K video recording στα 60fps και ένα Game Turbo mode για να βελτιώσει τις επιδόσεις. Πλέον, βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα ακόμη περισσότερο.

Αν και προηγουμένως, το Game Turbo ήταν διαθέσιμο εντός του MIUI Security app, το feature πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα μεμονωμένο app, με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και πιο ευχάριστο περιβάλλον. Πλέον έχει κίτρινα χρώματα, οι τίτλοι που αυτόματα προστίθενται στο Game Turbo κατηγοριοποιούνται με τη μορφή καρτών και υπάρχει επιλογή να αλλάξεις τη θέαση τους σε thubnails.

Κατά τη διάρκεια των gaming sessions, οι χρήστες του Poco F1, μπορούν να τραβήξουν το drop-down tray για να προβούν στην εκκαθάριση της μνήμης, να λάβουν screenshot, να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα, το Wifi. Επιπροσθέτως, μπορούν να ανοίξουν εφαρμογές, όπως WhatsApp και File Manager, με τη μορφή floating  windows για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν σημαντικές ειδοποιήσεις.

Ανανεωμένες είναι και οι ρυθμίσεις για το Game Turbo στο Poco F1. Δεν διευκρινίζεται η επακριβής έκδοση του MIUI, επομένως είναι πιθανό να πρόκειται για closed beta. Να είστε σίγουροι ότι αν υπάρξει download link θα ενημερώσουμε άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.