Σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint Research, το Galaxy S9+ βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας των bestsellers τον Απρίλιο. Από την μεριά του το Galaxy S9 βρέθηκε στη δεύτερη θέση ωθώντας το iPhone X της Apple στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα με το report το καθένα από τα Galaxy S9 και Galaxy S9 ευθυνόταν για το 2.6% των παγκόσμιων πωλήσεων, καταλαμβάνοντας τις δυο πρώτες θέσεις. Από την μεριά τους τα iPhone X και iPhone 8+ είχαν μερίδιο 2.3%.

Αλλά και τα Redmi 5A και Redmi 5 Plus/Note 5 σημείωσαν αξιόλογες πωλήσεις, με 1.5% και 1.4% αντίστοιχα. Και αυτό που κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή την πορεία της Xiaomi, είναι ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε επιλεγμένες αγορές, Εκτός από τα φετινά flagship smartphones, το Galaxy S8 είναι η μοναδική άλλη συσκευή της εταιρείας που περιλαμβάνεται στη λίστα.