Μια νέα αναφορά από την κορεατική The Bell λέει ότι το Galaxy S10+ της Samsung θα χρησιμοποιεί σύστημα διπλής κάμερας στο μπροστινό μέρος.

Τώρα, αν και δεν είναι σαφές ποιοι ακριβείς αισθητήρες θα εφαρμοστούν, η διάταξη φαίνεται να είναι σαν αυτή των Galaxy A8 και A8+. Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στο bokeh εφέ στις selfies μας, αλλά ίσως και κάποια νέα τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κάμερες θα είναι αποκλειστικά για το Galaxy S10+, ενώ τα άλλα δύο φημολογούμενα μοντέλα θα κρατήσουν παραδοσιακά μόνο μία, όπως και η φετινή σειρά Galaxy S9.

Εκτός από τις κάμερες, η σημερινή έκθεση επιβεβαιώνει επίσης τις πρόσφατες πληροφορίες που ισχυρίστηκαν ότι το μεγαλύτερο μοντέλο θα διαθέτει μια διάταξη τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Αυτή η ρύθμιση θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα κινούμενου διαφράγματος, όπως οι φετινές ναυαρχίδες, μαζί με μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα και έναν τηλεφακό. Όπως και η διπλή κάμερα μπροστά, η διάταξη των τριών καμερών στο πίσω μέρος θα είναι αποκλειστική για το Galaxy S10+. Αυτό σημαίνει ότι όσοι αγοράσουν ένα από τα δύο άλλα smartphones δεν θα έχουν τον τηλεφακό.

Εκτός από τις διαμορφώσεις της κάμερες, τόσο το Galaxy S10 όσο και το S10+ φαίνονται επίσης έτοιμα να διαθέτουν τους νέους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στην οθόνη, αφαιρώντας την ανάγκη για οποιονδήποτε αισθητήρα στο πίσω μέρος. Όσον αφορά το μικρότερο μοντέλο, ωστόσο, η Samsung φημολογείται ότι θα τοποθετήσει έναν πλαϊνό σαρωτή που θα μπορούσε ενδεχομένως να ενσωματωθεί στο power button.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.