Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι το Galaxy Ring, που στην ουσία αποτελεί την είσοδο της Samsung σε μια νέα κατηγορία health-focused wearables δεν θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος. Ο Ice Universe αναφέρει ότι το Ring θα ανακοινωθεί στο event του Galaxy S24 τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η Samsung φαίνεται ότι έχει μεγάλες προσδοκίες για τη νέα οικογένεια wearable συσκευών, καθώς ο ίδιος ο Ice Universe αναφέρει ότι το Galaxy Ring θα αποτελεί τον πρωταγωνιστή του event. Η Samsung είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του, αν και οι εξελίξεις είναι αργές λόγω των πρόσθετων εγκρίσεων που χρειάζεται να πάρει ένα health tracking προϊόν.

To Samsung Galaxy Ring αναμένεται να ενσωματώνει τα health-focused χαρακτηριστικά των Galaxy Watches, την ίδια στιγμή που θα εγκαταλείψει όλα τα smartwatch features.

Επιτέλους, επιστροφή της Huawei στη Global αγορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.