Το Samsung Galaxy Note 8 είχε μια λαμπρή εμπορική επιτυχία και στην ουσία αποτέλεσε το εργαλείο για να σβήσει την κακή φήμη που απέκτησε η σειρά με το Galaxy Note 7. Πλέον, η Samsung σταματά τη διάθεση ενημερώσεων για τη συσκευή, φθάνοντας και επισήμως στο τέλος της ζωής του.

Το τηλέφωνο ήταν εξοπλισμένο με έναν Snapdragon 835 ή Exynos 8895, είχε ως 6GB RAM και μέχρι τώρα λάμβανε ενημερώσεις κάθε τρίμηνο. Πλέον, έχει βγει από τη λίστα με τις συσκευές που λαμβάνουν ενημερώσεις, κάτι που σηματοδοτεί το τέλος της ζωής του.

Το smartphone, παρά το γεγονός ότι έλαβε δυο μόνο μεγάλες ενημερώσεις του Android, οι ενημερώσεις ασφαλείας στη συσκευή κυκλοφορούσαν εδώ και για 4 χρόνια, χρονικά διάστημα αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που τηρούν άλλοι κατασκευαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αυτό σε βάζει σε σκέψεις αν τελικά αξίζει το κόπο να πάρεις ένα ακριβό smartphone με ημερομηνία λήξης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.