• Πρώιμα benchmarks δείχνουν ότι ο UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος στο Galaxy Note 10 ειναι πιο γρήγορος από τα OnePlus 7 Pro  και το Samsung Galaxy Fold.
  • Οι υψηλότερες επιδόσεις μπορούν να αποδωθούν στη μετάβαση στο F2FS file system αντί του EXT4 σε προηγούμενα Samsung smartphones
  • Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S10, οι διαφορές στις επιδόσεις είναι σημαντικές

Τα τελευταία και πιο πρόσφατα Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+ είναι τα πρώτα smartphones τα οποία εξοπλίζονται με τον UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, που προσφέρει πιο γρήγορες ταχύτητες σε σύγκριση με το UFS 2.1. Πρώιμα benchmarks δείχνουν ότι ο UFS 3.0 στο εσωτερικό του Note 10 είναι όχι μόνο πιο γρήγορος από τη σειρά Galaxy s10 αλλά και από το OnePlus 7 Pro.

Παρά το γεγονό ότι τα Note 10 και OnePlus 7 Pro χρησιμοποιούν την ίδια λύση, το Note 10 είναι πιο γρήγορο εξαιτίας της χρήσης ενός νέου συστήματος αρχείων. Ως εκ τούτου η Samsung φαίνεται να έχει καθαρό προβάδισμα σε σχέση με τα άλλα Android smartphones όσον αφορά τα  random write και SQLite speeds. Τα Sequential read and write speeds είναι και αυτά υψηλότερα, αν και η διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.