Η Google προσπαθεί να αποφύγει την “καταστροφή” του YouTube από την απώλεια εσόδων μέσω διαφημίσεων. Εδώ και μήνες, τα έχει βάλει με του ad blockers και κάθε μέθοδο παρεμπόδισης της προβολής των διαφημίσεων. Η πρόταση του κολοσσού της αναζήτησης προς τους χρήστες είναι: “Αγοράστε YouTube Premium για μια βελτιωμένη εμπειρία, χωρίς διαφημίσεις”

Αν βαρέθηκες να παίζεις το παιχνίδι του ποντικιού με τη γάτα και να προσπαθείς να βρεις τον επόμενο τρόπο που θα σου εξασφαλίσει YouTube χωρίς διαφημίσεις, τότε η λύση είναι ένας λογαριασμός συνδεδεμένος σε χώρα με φθηνή συνδρομή. Η διαδικασία είναι απλή, κάνεις λογαριασμό με επιλεγμένη χώρα αυτή που σε ενδιαφέρει και μετά με VPN πληρώνεις το premium.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ποια χώρα έχει το φθηνότερο YouTube Premium για να το αγοράσεις από εκεί; Αυτοί που πληρώνουν την πιο ακριβή συνδρομή στη Google είναι οι κάτοικοι της Ελβετίας, κάπου στα 18 δολάρια Αμερικής. Στην Ελλάδα η τιμή της συνδρομής είναι στα 9.14 δολάρια Αμερικής, άρα λες ότι καλά είμαστε. Όμως, υπάρχουν και καλύτερα. Παλαιότερα, συνέφερε η Τουρκία που σήμερα έχει μηνιαία συνδρομή 1.9 δολάρια Αμερικής, αλλά πλέον η πιο συμφέρουσα χώρα είναι η Αργεντινή με μόλις 1.05 δολάρια Αμερικής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.