Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο για τον Φεβρουάριο είναι της Elpedison η οποία ανακοίνωσε μια χαμηλή τιμή 0,11 λεπτά η οποία όμως αφορά μόνο στις πρώτες 100 κιλοβατώρες της κατανάλωσης. Από εκεί και πάνω, η χρέωση ανεβαίνει στα 0,1465 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε χαρακτηριστικά ότι το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ διαμορφώθηκε στα 0,128 λεπτά για τις πρώτες 500kwh και στα 13,76 λεπτά για μεγαλύτερες καταναλώσεις. Παράλληλα, κάτω από τα 12 λεπτά πέφτει και η ΕΛΙΝΟΙΛ με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 0,11798 ευρώ, ενώ κάτω από τα 13 λεπτά, εντοπίζονται επίσης, η Φυσικό Αέριο και η Volton.

Πάντα κοιτάζουμε τι υπογράφουμε, πάντα διαβάζουμε τους όρους του συμβολαίου, δεν αρκούμαστε σε καμιά περίπτωση σε προφορικές υποσχέσεις κάποιου υπαλλήλου που παίρνει προμήθεια από τα συμβόλαια που κλείνει.

Έκδοση Νέου Δελτίου Ταυτότητας: Η διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.