Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο των wearable η Fitbit δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι τώρα κάποιο tracker το οποίο έχει ενσωματωμένο GPS. Ωστόσο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, και το Fitbit Charge 4 έκανε το ντεμπούτο του.

Το Fitbit Charge 4 έχει επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων, υψομετρητή, δυνατότητα παρακολούθησης των καρδιακών παλμών, SpO2, υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και NFC, ενώ όπως ήδη αναφέραμε έχει ενσωματωμένο GPS. Επιπλέον είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Διαθέτει αρκετή μνήμη ώστε να αποθηκεύει δεδομένα δραστηριότητας 30 ημερών και στοιχεία καρδιακών μετρήσεων για 7 ημέρες. Βέβαια, αρνητικό είναι το γεγονός ότι έχει αυτονομία μπαταρίας μόνο 7 ημέρες και θέλει 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως.

Fitbit Charge 4 Official

Το Fitbit Charge 4 χρησιμοποιεί το FitBit OS το οποίο διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Active Zone Minutes. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ύπνου και καταγραφείς της περιόδου. Τέλος, οι συνδρομητές Spotify Premium μπορούν να χειρίζονται το app από το fitness tracker.

Όσον αφορά τιμές και κυκλοφορία, η τιμή του Fitbit Charge 4 είναι 150 ευρώ, είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη, και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν στις 15 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.