Όταν το iOS 15 θα καταφθάσει αργότερα φέτος, θα διαθέτει σημαντικές αναβαθμίσεις στο Facetime, όπως άλλωστε αποκάλυψε η Apple κατά τη διάρκεια του WWDC 2021. Ένα από τα μεγαλύτερα νέα features, είναι ότι το Facetime θα λειτουργεί με το Android και τα Windows 10 Pcs χάρη στα νέα shareable links που η Apple θα σου επιτρέπει να στέλνεις στην οικογένεια και στους φίλους σου. Το ίδιο ακριβώς feature θα σου επιτρέψει τον προγραμματισμό κλήσεων με τις επαφές σου, απλά στέλνοντας ένα link πρόσκλησης εκ των προτέρων.

Μεταξύ των άλλων αναβαθμίσεων που λαμβάνει το FaceTime είναι ένα νέο grid interface που εισάγει επίσης υποστήριξη για spatial audio, που κάνει την εμπειρία της ομιλίας πιο συναρπαστική, όπως υπόσχεται η εταιρεία. Παράλληλα, υπάρχει το νέο portrait mode που θα θολώνει το background, και ένα toggle ήχου που θα σου επιτρέπει να αποφασίζεις αν το μικρόφωνο του iPhone θα λάβει μόνο τη φωνή σου ή ό,τι συμβαίνει γύρω σου.

Η Apple επεκτείνει την λειτουργικότητα του FaceTime με ένα νέο χαρακτηριστικό που αποκαλείται SharePlay. Με λίγα λόγια, το SharePlay θα σου επιτρέψει εσένα και τους υπόλοιπους χρήστες να παρακολουθήσετε την ίδια σειρά ή να ακούσετε το ίδιο μουσικό κομμάτι. Θα λειτουργεί με τα Apple Music και Apple TV αλλά και με άλλες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.