Το τελευταίο και πιο πρόσφατο update του facebook επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύψουν παλαιότερα posts που έχουν δημοσιεύσει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θέλουν να τα διατηρήσουν. Είναι ένα χρήσιμο feature που θα σου επιτρέπει να καταστήσεις προσωπικά, ορισμένα posts αντί να τα μεταφέρεις στον κάδο.

Η νέα επιλογή είναι διαθέσιμη μέσα από το ολοκαίνουργιο Manage Activity Interface. Για να κρύψεις ένα post θα πρέπει να επιλέξεις να το αρχειοθετήσεις, που σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον ορατό, αλλά θα παραμείνει αποθηκευμένο στο λογαριασμό σου στο facebook.

Από το νέο Manage Activity tab, θα μπορείς να στείλεις Facebook posts απευθείας στον κάδο όπου θα μπορούν να αποθηκευθούν για 30 ημέρες πριν διαγραφούν οριστικά. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις να διαγράψεις posts που έχεις στον κάδο χειροκίνητα και να μην περιμένεις 30 ημέρες ή μπορείς να τα κάνεις restore πριν χαθούν οριστικά.

Η υπηρεσία, έχει προσθέσει ακόμη και φίλτρα για να βοηθήσει τους χρήστες να δουν και να διαχειριστούν τα posts μαζικά   καθώς και να βρουν αυτό για το οποίο ψάχνουν πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι το Manage Activity θα κάνει πρώτα το ντεμπούτο του σε smartphones και tablets.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.