Το Facebook θα φέρει σύντομα στον Messenger ένα ριζικό ανασχεδιασμό, με στόχο να το κάνει πολύ πιο απλό στη χρήση και πολύ πιο ελαφρύ, αφαιρώντας features, όπως παιχνίδια. Από την μεριά του, ο David Marcus, Messenger VP ανακοίνωσε ότι το ανανεωμένο app θα κάνει πολύ σύντομα το επίσημο ντεμπούτο του.

Μάλιστα, θα περιλαμβάνει και Dark Mode σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι OLED οθόνες. Όπως βλέπουμε και στις εικόνες, το κάτω μέρος έχει απλοποιηθεί και εστιάζει σε τρία κεντρικά tabs που δίνουν έμφαση στην επικοινωνία. Τα εικονίδια για την κάμερα και το βίντεο chat παραμένουν στην πάνω δεξιά γωνία. Είναι γεγονός, ότι είναι και πάλι ένα chat app. Μάλλον η στροφή του κόσμου στο Messenger Lite ή σε ανταγωνιστικές προτάσεις, πρέπει να έπεισε το Facebook ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.